Respect, Plutonier major Epure Ion!

Sâmbătă, 13 Iunie 2020Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Respect  Plutonier major Epure Ion | imaginea 1 Urmele unei intervenții reușite! Duminică, 7 iunie a.c., prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, un cetățean semnala faptul că un bărbat a rămas blocat într-o fântână de pe raza comunei Roșia de Amaradia.

Cum a ajuns bărbatul acolo? În încercarea lui de a curăța fântâna, bărbatul în vârstă de 46 de ani a rămas blocat până la brâu în mâl, fiindu-i imposibil să mai iasă. Suntem la începutul primei luni de vară, dar faptul că bărbatul era blocat până la brâu în nămol, într-o fântână cu un diametru de vreo 60 de centimentri, la vreo 8 metri adâncime, făcea intervenția una contratimp!

După o goană nebună, în scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci. Salvatorii au analizat rapid situația și, asigurat de colegi, Epure Ion a coborât în fântână și l-a scos pe bărbat la suprafață! Ce-i drept, nămolit până în vârful urechilor, dar teafăr!

Plutonier major Epure Ion a fost omul zilei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.