Trei persoane căzute în canalul deversor al unei bălţi

Luni, 22 Iunie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Trei persoane cazute in canalul deversor al unei balti | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au gestionat în cursul zilei de vineri, 19 iunie a.c., o misiune foarte dificilă, aceștia fiind solicitați să salveze trei persoane căzute în călugărul deversor al bălții Grabu, aflată la cca. 1 km distanță de localitatea Teleormanul.

Cu toate că drumul până la locul evenimentului s-a dovedit a fi extrem de dificil din cauza precipitațiilor abundente, salvatorii au ajuns în zona menționată de apelant, găsind în canalul deversor cele trei persoane, extragerea acestora urmând a fi realizată cu greutate din cauza adâncimii mari, de aproape 5 m, a spațiului îngust, de aproximativ 1m×1m și a apei din interior de peste 1,5 metri adâncime.

Pompierii au reușit să le aducă la suprafață pe toate cele trei persoane, una dintre ele, un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu puls de 80 și saturație 91, cu admisie de oxigen, fiind transportată de urgență la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, viața sa fiind astfel salvată.

Celelalte două persoane extrase, de 18 si 34 de ani, se aflau într-o stare foarte gravă, în stop cardiorespirator, motiv pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare sub coordonarea personalului medical al SAJ Teleorman.

Din păcate, cu toate că s-au făcut eforturi deosebite pentru salvarea celor doi bărbați, manevrele de resuscitare nu au avut un rezultat pozitiv, personalul medical declarând decesul acestora. Cazul a fost preluat de către organele de cercetare pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii acestui eveniment.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.