Incendiu generalizat, la o gospodărie vrânceană

Miercuri, 29 Iulie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu generalizat  la o gospodarie vranceana | imaginea 1 Un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Năruja a intervenit vineri, 24 iulie a.c., cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Coza. Pompierii profesioniști au fost sprijiniți de SVSU Tulnici, care a intervenit cu o autospecială de stingere.

În momentul sosirii echipajelor de pompieri la adresa indicată, flăcările se manifestau generalizat la o locuință. În urma evenimentului, au ars: o locuință cu acoperiș construit din lemn cu învelitoare din azbociment și o anexă, în suprafață totală de aproximativ 60 mp, precum și alte bunuri de uz casnic și gospodăresc.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza utilizării flăcării pentru verificarea unei butelii. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Incendiu generalizat  la o gospodarie vranceana | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.