Sfârşit de săptămână solicitant pentru pompierii mureşeni

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Sfarsit de saptamana solicitant pentru pompierii mureseni | imaginea 1 În perioada 3 - 5 iulie a.c., ISU Mureş a gestionat 182 de intervenţii, dintre care cele mai importante pot fi amintite:

172 de intervenții SMURD.

Incendii:

Sâmbătă, 04 iulie, în jurul orei 22:45, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui incendiu la cabluri electrice în municipiul Târgu Mureș, pe strada Liviu Rebreanu. S-au deplasat la locul solicitat și au intervenit pentru stigerea incendiului pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș. Din fericire, nu au fost victime.

Duminică, 04 iulie, în jurul orei 03:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit, în localitatea Ibănești Pădure. S-au deplasat la locul interventiei și au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Au ars aproximativ 10 mp din acoperișul casei, incendiul fiind stins în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime.

Duminică, 04 iulie, în jurul orei 11:20, ISU Mureș a fost solicitat să intervină la un incendiu auto în oraș Luduș. S-au deplasat la locul intervenției și au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș. Din fericire, nu au fost victime.

Intervenții în urma fenomenelor meteo periculoase:

Vineri, 03 iulie, în jurul orei 16:35, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragera apei de la subsolul unei clădiri din municipiul Reghin, strada Gurghiului. Au intervenit pentru extragerea apei, pompierii militari de la Detașamentul Reghin. Duminică, 05 iulie, în jurul orei 12:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru extragera apei de la subsolul unei clădiri din municipiul Târgu Mureș, strada Voinicenilor. Au intervenit pentru extragerea apei, pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș.

Accidente rutiere:

Vineri, 03 iulie, în jurul orei 16:40, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier cu posibilitatea ca o persoana să fie încarcerată, pe raza localitații Seuca. S-au deplasat la locul solicitat pompierii militari de la Secția Târnăveni. După executarea recunoașterii, aceștia au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fară persoane încarcerate. În urma accidentului un număr de patru victime au fost asistate medical de către echipajele medicale SMURD şi SAJ aflate la fața locului. În urma asistării medicale, trei victime au necesitat transportul la spital pentru investigații.

Sâmbătă, 04 iulie, în jurul orei 11:30, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Reghin, strada Foișorului. S-au deplasat la locul intervenției pompierii militari de la Detașamentul Reghin. După executarea recunoașterii, s-a constatat ca sunt șapte victime, care nu au necesitat intervenție pentru descarcerare. În accident au fost implicate două autoturisme, pompierii reghineni au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI). O persoană de sex feminin, de aproximativ 50 de ani, a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Reghin, de către echipajul SMURD, aceasta fiind de cod galben, celelalte victime au fost de cod verde.

Salvare cal prins în nămol:

Sâmbătă, 04 iulie, în jurul orei 07:30, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru salvarea unui cal căzut și blocat în nămol, în municipiul Târgu Mureș, strada Ioan Vescan. S-au deplasat la locul solicitat și au intervenit pentru extragerea acestuia din nămol, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Calul a fost salvat de către pompierii militari, ajutați de către proprietarii acestuia. Medicul veterinar aflat la fața locului a confirmat starea de bine a animalului.

Deblocări de uși:

Vineri, 03 iulie, în jurul orei 13:15, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru deblocarea unei uși în municipiul Târgu-Mureș, strada Dâmbu Pietros. Au intervenit pentru deblocarea ușii pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș.

Degajare copac:

Sâmbătă, 04 iulie, în jurul orei 05:20, ISU Mureș a fost solicitat să intervină pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil care bloca ambele sensuri de deplasare în municipiul Sighisoara, la ieșirea spre Sibiu. S-au deplasat la locul solicitat și au intervenit pentru îndepărtarea acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Drumul a fost blocat mai bine de o oră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.