Cu focul nu este de joacă!

Vineri, 28 August 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cu focul nu este de joaca | imaginea 1 Luni după-amiază, 24 august a.c., pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite în gospodăriile cetățenilor.

Primul dintre acestea a fost în localitatea Domnești și s-a manifestat inițial într-o singură gospodărie, la vegetație uscată, în urma unor activități de igienizare. În scurt timp, până la sosirea pompierilor, focul s-a propagat la gospodăriile vecine. La unul dintre proprietari, au ars două anexe și bunurile din interior, iar gardul unui alt vecin a fost deteriorat.

Cea de-a doua intervenție a avut loc în localitatea Tântava, la o magazie. În urma incendiului, au ars astereala anexei pe o suprafață de aproximativ 3 mp și cabluri electrice. De data aceasta, cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.