După aproape 5 zile, incendiul de la groapa de gunoi din Sighișoara a fost lichidat

Duminică, 16 August 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Dupa aproape 5 zile  incendiul de la groapa de gunoi din Sighisoara a fost lichidat | imaginea 1 Marţi, 11 august a.c., în jurul orei 16:00, echipajele de intervenție din cadrul ISU Mureș au strâns baza materială și s-au întors la subunități.

Din seara zilei de 6 august, s-a acționat continuu pentru stingerea incendiului, cu 4 autospeciale cu apă și spumă, o motopompă remorcabilă și peste 130 de cadre militare de la Detașamentul de Pompieri Sighișoara, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș și Secția de Pompieri Târnăveni.

Stingerea incendiului a fost posibilă cu sprijinul acordat din partea următoarelor companii: Administrarea Bazinală de Apă Mureș, Agoref, Ecosal Sighișoara, Bautec SRL, Aquaserv Sighișoara, Aquaserv Târnăveni, Silevi Salubriserv de la Ceuașu de Câmpie, Onea Ioan Daneș, Media Forest Explotans DCC SRL, Benidorm Trans SRL și cu implicarea primăriei municipiului Sighișoara.

Companiile mai sus menționate au trimis în sprijinul pompierilor mureșeni 5 excavatoare și 5 cisterne cu apă, care au deservit pentru misiunea stingerii. Reprezentanţii ISU Mureş le mulțumesc pentru solidaritate și implicare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.