Incendiu la o anexă, extins la o casă din proprietatea învecinată

Vineri, 07 August 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu la o anexa  extins la o casa din proprietatea invecinata | imaginea 1 Miercuri, 5 august a.c., în jurul orei 11:30, pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați și au intervenit cu 3 autospeciale de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) din localitatea Mogoșani.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la acoperișul unei locuințe situată în imediata apropiere, pe proprietatea învecinată. La prima proprietate (de unde a pornit incendiul) au ars bucătăria de vară (construită din lemn) pe o suprafață de cca. 30 mp și materiale combustibile din aceasta (piese de mobilier și obiecte de uz casnic și gospodăresc). La cea de a doua proprietate au ars acoperișul casei pe o suprafață de cca. 150 mp și cca. 500 kg porumb (boabe).

Intervenția promptă a pompierilor, care au lichidat incendiul în mai puțin de o oră, a salvat din calea flăcărilor locuința proprietarului și restul casei vecine. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor scăpări de gaze combustibile (butan) la o butelie de aragaz, proprietarul verificând etanșeitatea buteliei cu o lumânare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.