Incendiu la un depozit de mase plastice

Luni, 03 August 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu la un depozit de mase plastice | imaginea 1 Sâmbătă, 1 august a.c., pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice (pet-uri), în localitatea Nucet.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 60 mp, cu degajări de fum. A fost localizat și nu a existat pericolul extinderii la alte vecinătăți. Nu au existat victime.

În urma producerii incendiului, au ars circa 300 kg mase plastice (pet-uri) și cutii de carton. Pompierii au salvat din calea flăcărilor un compartiment alăturat al halei și o spălătorie.

Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric provocat din cauza unui conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.