Peste 100 de misiuni ale pompierilor mehedințeni la sfârşit de săptămână

Luni, 10 August 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Peste 100 de misiuni ale pompierilor mehedinteni la sfarsit de saptamana | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, la sfârşit de săptămână, pentru salvarea victimelor a patru accidente rutiere, stingerea a 12 incendii, îndepărtarea unui roi de gărgăuni, dar și pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Totodată, paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală celor 35 de persoane care au solicitat ajutorul, apelând numărul unic de urgenţă 112.

În perioada 30 iulie – 02 august a.c., cadrele ISU Mehedinți au continuat verificările pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au executat opt acțiuni, fiind vizate 15 obiective. În urma verificărilor, au fost aplicate 9 avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (COVID-19), pompierii urmărind, totodată, dacă sunt respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor.

De asemenea, echipajele operative din cadrul ISU Mehedinți au efectuat 52 de misiuni, 31 dintre acestea pentru decontaminarea a 78 de ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a unei autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM), iar alte 21 pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.