Trei căţeluşi salvaţi din subsolul unei clădiri

Marți, 25 August 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Trei catelusi salvati din subsolul unei cladiri | imaginea 1 Un apel venit pe numărul de urgență 112, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 22 august a.c., anunța existența unor pui de câine care au căzut accidental într-un subsol al unei clădiri administrative situate pe Calea Dumbrăvii, în municipiul Sibiu.

În cel mai scurt timp, pompierii militari sibieni au fost la fața locului, pregătiți pentru gestionarea operativă a misiunii. S-a efectuat recunoașterea zonei, întrucât zgomotele făcute de cățeluși se auzeau dintr-un spațiu foarte adânc (peste 3 m) și aproape imposibil de pătruns.

După analiza amănunțită a eventualelor modalități de acces în locul respectiv pentru salvarea celor trei suflete, salvatorii au trecut la aplicarea acestora.

„Un acces dificil care punea în pericol însiși salvatorii....", mărturisește șeful forțelor (adjunctul comandantului de Detașament) care, aflat în timpul liber, a „socotit„ necesar să se afle lângă oamenii lui pentru a-i sprijini.

Misiunea a continuat în felul ei dificil, însă finalul a compensat orele grele petrecute în culoarul strâmt, realizat de salvatori pentru a ajunge la cățeluși. Solidaritatea semnifică fiecare viață salvată, iar pompierii militari sibieni sunt mereu pregătiți să vină în sprijinul comunității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.