Au reușit să salveze importante bunuri materiale

Luni, 21 Septembrie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Au reusit sa salveze importante bunuri materiale | imaginea 1 Duminică după-amiază, 20 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, pompierii militari alexăndrineni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unui depozit de materiale lemnoase din localitatea Brânceni.

Ajunși la locul evenimentului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, salvatorii au constatat faptul că focul se manifesta la cca. 300 de paleți din lemn, la aproape 100 kg de rumeguș și la vegetația uscată de pe o suprafață de aproximativ 50 mp, cu riscul extinderii la materialul lemnos depozitat în curtea depozitului și la clădirile din apropiere.

Prin măsurile luate, pompierii au reușit să localizeze rapid incendiul în limitele găsite, lichidarea totală a acestuia fiind posibilă după aproape două ore de intervenție. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la peste 150000 de lei, iar cea a pagubelor la cca. 2500 de lei.

Din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la un foc în spații deschise, lăsat nesupravegheat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.