Incendiu violent la două hale de depozitare

Luni, 21 Septembrie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Incendiu violent la doua hale de depozitare | imaginea 1 Vineri, 18 septembrie a.c., prin sistemul unic 112 a fost primit un apel de urgență ce semnala un incendiu izbucnit la o societate agricolă pe raza localității Podgoria, județul Buzău.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat și al Detașamentului de Pompieri Buzău.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent, cu ardere generalizată și degajare intensă de fum, pe o suprafață de aproximativ 1200 m2, la nivelul a două hale de depozitare ce conțineau cca. 230 tone de cereale și 500 tone de furaje, precum și la utilaje agricole aflate în apropierea acestora, cu posibilitate de extindere la construcțiile învecinate.

În continuare, incendiul a fost localizat, misiunea de lichidare fiind de lungă durată, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile.

Dată fiind amploarea intervenției, aceasta a fost coordonată la fața locului de către Prim-adjunctul Inspectorului-Șef.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.