Incendiu violent la etajul 8

Joi, 24 Septembrie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Incendiu violent la etajul 8 | imaginea 1 Experiemța, profesionalismul, curajul și determinarea au făcut diferența. Un incendiu de apartament a avut loc la etajul 8 al unui bloc de locuinţe.

Pompierii arădeni au întâmpinat dificultăți în amplasarea autospecialelor, din cauza mașinilor parcate. Linia de furtun de peste 80 m a fost întinsă pe scări, în timp ce casa scărilor era inundată de fum.

Victima a fost găsită căzută în ușă, iar incendiul se manifesta violent în dormitor, cu degajări mari de fum. Toate acestea sunt însă ceva obișnuit şi nu pot sta în calea unei echipe de profesioniști.

Victima, bărbat, a fost salvată, extrasă din casă, i s-a acordat prim-ajutor de urgență și a fost predată în viață echipajului SMURD TIM.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.