Intervenţie pentru salvarea unui bărbat căzut de pe casă

Luni, 21 Septembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventie pentru salvarea unui barbat cazut de pe casa | imaginea 1 Atunci când viața unui om depinde de salvatori, aceştia fac tot ce este posibil pentru a ajuta.

Pompierii giurgiuveni au avut, vineri după-amiază, 18 septembrie a.c., în localitatea Colibași, un caz contracronometru. Un bărbat a căzut de pe casă și avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale pentru că prezenta suspiciune de secționare a arterei femurale. În acel moment, toate echipajele medicale se aflau pe teren la alte cazuri urgente, iar persoana în cauză avea o hemoragie puternică și nu putea aștepta.

Atunci, s-a luat decizia ca pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași să preia acest caz, folosind o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au ajuns imediat la locul evenimentului, i-au acordat bărbatului primul ajutor, au oprit hemoragia și l-au stabilizat. Acesta a fost transportat pe stadionul din localitate, aflat la mică distanță, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital.

Plt. adj. Șoavă Iulian, plt. adj. Guțe Gheorghiță, plt. maj. Ruse Cristian și plt. Vânători Lucian sunt colegii care au intervenit la acest caz. Toți și-au făcut datoria și au arătat că sunt o echipă, gata oricând să intervină în cazuri dificile.

Interventie pentru salvarea unui barbat cazut de pe casa | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.