Patru autoturisme și un garaj au fost mistuite de flăcări

Luni, 05 Octombrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Patru autoturisme si un garaj au fost mistuite de flacari | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj din municipiul Vaslui, pe strada Castanilor.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul garajului (garajul era construit în totalitate din lemn) și a patru autoturisme, existând pericolul de propagare la o locuință învecinată, un adăpost pentru păsări și alte autoturisme. Toată curtea era un depozit plin cu materiale inflamabile (canistre cu ulei, cauciucuri, butelii, piese de mobilier, lemne și hârtii). De altfel, o butelie a și explodat, fără însă a exista victime.

Vântul puternic a îngreunat foarte mult intervenția. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat. Au ars: garajul în suprafață de 60 metri pătrați, aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, șapte cauciucuri, patru canistre în care se aflau diferite lichide combustibile, două ferestre, o ușă, diverse piese de mobilier și scule.

S-au degradat: patru autoturisme, două butelii GPL, un butoi din lemn, o mașină de gătit, diferite utilaje și piese de mobilier. Au fost salvate: șase autoturisme, un adăpost pentru păsări și o locuință învecinată. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o mașină de gătit lăsată în funcțiune și nesupravegheată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.