6 tone de furaje au ars într-o gospodărie buzoiană

Vineri, 20 Noiembrie 2020Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

6 tone de furaje au ars intr o gospodarie buzoiana | imaginea 1 Luni, 16 noiembrie a.c., la ora 17:50, printr-un apel la 112, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Beceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o cantitate de furaje depozitate într-o gospodărie de pe raza localității Izvorul Dulce, din comuna Beceni, județul Buzău.

După efectuarea recunoașterii, aceștia au constatat că ardeau cca. 6 tone de furaje depozitate, luând măsuri imediate pentru limitarea propagării incendiului la celelalte bunuri aflate pe domeniul proprietății.

După aproximativ două ore, incendiul a fost stins în limitele găsite, stabilindu-se totodată și cauza probabilă de incendiu, ca fiind foc deschis în spații deschise.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.