ISU Sibiu – 61 de misiuni în ultimele 24 de ore

Vineri, 20 Noiembrie 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

ISU Sibiu   61 de misiuni in ultimele 24 de ore | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 24 de ore , unui număr de peste 60 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, acestea constituind cu precădere cazuri de natură medicală.

De asemenea, echipaje de pompieri militari au intervenit pentru stingerea a 3 incendii, în localitățile Ocna Sibiului, Cisnădie și municipiul Sibiu, str. Calea Gușteriței.

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, salvatorii din cadrul Secției de Pompieri Mediaș au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime, în municipiul Mediaș, pentru salvarea unei pisici rămase blocate pe acoperișul unei case. Pisica a fost salvată în siguranță și predată proprietarei.

Totodată, echipaje de pompieri militari din cadrul subunităților au continuat desfășurarea pe raza județului Sibiu a acțiunilor de informare a acetățenilor cu privire la măsurile impuse și transmiterea acestora prin intermediul sistemului audio.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.