Pompierii hușeni au salvat trei case aflate în pericol de a se aprinde

Marți, 17 Noiembrie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii huseni au salvat trei case aflate in pericol de a se aprinde | imaginea 1 Secția de Pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, format din șase subofițeri, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei locuințe de pe strada Dumitru Pătraș, din municipiul Huși.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă și exista pericolul de propagare la locuință, un autoturism, dar și la alte două case aflate în apropiere. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protejarea locuințelor aflate în pericol.

După aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate este de aproximativ 15.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 150.000 lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.