O echipă cu același obiectiv: salvarea vieții

Vineri, 04 Decembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O echipa cu acelasi obiectiv  salvarea vietii | imaginea 1 Pompierii giurgiuveni au intervenit, în după-amiaza zilei de luni, 30 noiembrie a.c., cu șenilata în localitatea Malu, în sprijinul Serviciului Județean de Ambulanță. Un apel la 112 sesiza faptul că o persoană a fost găsită căzută în zăpadă și are nevoie de îngrijiri medicale.

Fiind o zonă greu accesibilă, cu un drum noroios, ambulanța nu a putut ajunge în apropierea bălții din Malu, acolo unde se afla pacientul, fiind necesară intervenția echipajului de pompieri.

Cu ajutorul șenilatei, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au asigurat transportul personalului medical până la persoană respectivă, distanța fiind de aproximativ 3 km.

După acordarea primului ajutor, aceștia au fost aduși înapoi la ambulanța care a transportat bărbatul, în vârstă de 27 de ani, la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.