Respect, Emil Cristurean!

Sâmbătă, 12 Decembrie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Respect  Emil Cristurean | imaginea 1 Sâmbătă noaptea spre duminică, 6 decembrie a.c., puțin după miezul nopții, a sunat telefonul pompierului bistriţean, Emil Cristurean, care era acasă, alături de familia lui.

Cel care îi stricase liniștea era șeful Gărzii Beclean, care se îndrepta de urgență, alături de camarazii săi din tura de serviciu, la un incendiu semnalat exact în localitatea în care locuiește Emil, Spermezeu.

A pus pe el ce haine a prins la mână și a alergat de îndată la locul indicat. Văzând că flăcările urmau să se extindă de la anexe la casa de locuit alipită, a avut prezență de spirit și a luat toate stingătoatele găsite în lăcașul de cult de vis-a-vis și a limitat extinderea incendiului până la sosirea colegilor.

Da, asta face un pompier adevărat, chiar și în timpul liber. Nu poate sta deoparte când focul amenință viața și agoniseala de-o viață, deopotrivă. Camarazii din tura de serviciu și ceilalți colegi îi mulțumesc că se pot baza pe el de fiecare de dată!

Respect  Emil Cristurean | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.