Respect, Florin Tăbăcaru!

Marți, 22 Decembrie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Respect  Florin Tabacaru | imaginea 1 “Nu-mi doream decât să îl văd că trăiește!”

“Doar ce ieșisem din magazin și am văzut câțiva oameni agitați. Din instinct, m-am dus să văd ce se întâmplă. Când am văzut cum era cu capul pe spate și învinețit la față, mi-am dat seama că i s-a întâmplat ceva rău.”

“L-am dat jos de pe scaun, nu respira și nu avea puls! Am început masajul cardiac. A venit fratele lui și a vrut să mă dea la o parte. Îl înțeleg perfect, era speriat. Eu nu-mi doream decât să-l văd că trăiește! Noroc că i-a zis cineva: “Lasă-l, că știe ce face! E pompier!”

“Nu știu când a trecut timpul. Deodată a tușit și mi-au dat lacrimile când a început să se înroșească la față. Respira! Nici acum nu știu când au ajuns colegii cu SMURD-ul lângă mine. După ce l-am urcat pe targă, m-a strâns de mână și cred că a vrut să-mi mulțumească, dar nu l-am auzit. Atunci mi-am dat seama că cei din jur mă aplaudau.”

Florin Tăbăcaru este un pompier vrâncean care a reușit să repornească inima unui om în ziua de joi, 17 decembrie a.c. Reprezentanţii IGSU îi mulțumesc lui Florin pentru pasiunea cu care îşi face meseria! Mai ales în afara ei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.