9 copii și 4 adulți și-au pierdut acoperișul locuințelor

Vineri, 22 Ianuarie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

9 copii si 4 adulti si au pierdut acoperisul locuintelor | imaginea 1 Nouă copii și patru adulți, care locuiau în case vecine, și-au pierdut acoperișul locuințelor din cauza jarului dintr-o sobă neprotejată față de materiale ce se aprind ușor (combustibile).

Din fericire, toți sunt în afara oricărui pericol, dar pagubele materiale sunt imense. Putea fi evitată această situație? Cu siguranță, DA! Mai ales când în jurul nostru trăiesc 9 sufleţele de copii!

Pompierii militari și voluntari au făcut eforturi susținute să protejeze alte trei case apropiate, amenințate de flăcări violente! În acele case au fost adăpostite, în acea seară fatidică de luni, 18 ianuarie a.c., persoanele din locuințele cuprinse de incendiu. Precauția salvează vieți și protejează bunuri materiale!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.