Atenţie la instalațiile electrice improvizate și la coșurile de fum!

Vineri, 22 Ianuarie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Atentie la instalatiile electrice improvizate si la cosurile de fum | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, subunitățile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 3 incendii în localitățile Păiuşeni, Seliștea și Felnac.

Incendiile s-au manifestat la case (Păiuşeni și Seliștea) și la o anexă în localitatea Felnac. Din fericire, în urma incendiilor nu au rezultat victime.

Datorită profesionalismului pompierilor arădeni, incendiile au fost stinse în limitele găsite, fără a se propaga la alte imobile sau bunuri și fără pagube materiale deosebite.

În două cazuri (Felnac si Seliștea), cauza probabilă a incendiului a fost scurt circuit electric la instalații electrice improvizate, iar la incendiul de la Păiușeni, amplasarea necorespunzătoare a coșului de evacuare a fumului față de materialul combustibil.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.