Două incendii produse în cursul nopții

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doua incendii produse in cursul noptii | imaginea 1 In cursul nopții de joi spre vineri, 15 ianuarie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii, după cum urmează:

În jurul orei 01:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Lacul lui Binder, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un generator electric de uz casnic, amplasat în exteriorul casei de locuit. La fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost stins în aproximativ o oră jumătate, fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de o defecțiune a motogeneratorului electric pe timpul exploatării.

În jurul orei 05:00, pompierii militari ai Punctului de Lucru Săliște și Miercurea Sibiului au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit. Incendiul a fost localizat în aproximativ o oră și lichidat.

A fost afectat acoperișul pe o surafață de cca 150 mp, plafoanele și interioarele camerelor. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic al unui coș neizolat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.