Incendiu de locuinţă din cauza unei lumânări aprinse

Luni, 04 Ianuarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Incendiu de locuinta din cauza unei lumanari aprinse | imaginea 1 Militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia- Garda de Intervenție Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Mihail Kogălniceanu, vineri, 1 ianuarie a.c.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat în bucătăria locuinței. Pompierii au extras cu operativitate două butelii din incinta locuinței. Incendiul a fost lichidat la ora 16:30.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

Au ars bunuri electrocasnice și obiecte de mobilier din bucătărie și acoperișul din plăci de azbociment și astereală de lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui foc deschis în spații închise (o lumânăre lăsată aprinsă și nesupravegheată, proprietarii fiind plecați de la domiciliu). Pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

Incendiu de locuinta din cauza unei lumanari aprinse | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.