Respect, Plutonier major Ghiță Ion şi Plutonier major Totomir Eugen!

Vineri, 29 Ianuarie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier major Ghita Ion si Plutonier major Totomir Eugen | imaginea 1 Mulțumiri și aprecieri au fost transmise miercuri, 27 ianuarie a.c., pompierilor olteni care au demonstrat, încă o dată, de ce populația îi pune de ani buni pe primul loc în topul încrederii.

Plutonier major Ghiță Ion, din cadrul Gărzii Balș, a acționat, în data de 30 decembrie 2020, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier, în timp ce se afla în afara programului de lucru.

Două zile mai târziu, în prima zi din 2021, Plutonier major Totomir Eugen, din cadrul Gărzii Osica de Sus, s-a aflat și el în aceeași situație și a acționat la fel de prompt.

Amândoi au mărturisit că au acționat aproape instinctual, iar numeroasele misiuni la care au participat întăresc cele spuse de cei doi salvatori. Pentru gestul lor și pentru exemplul oferit, reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc și îi asigură de respectul și de prețuirea lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.