Un bărbat a pierit în casa cuprinsă de flăcări

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un barbat a pierit in casa cuprinsa de flacari | imaginea 1 Sâmbătă seara, 16 ianuarie a.c., Detaşamentul de Pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Guruslău.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, atât la acoperiş, cât şi în interiorul casei. O persoană de sex feminin a fost asistată la faţa locului de către un echipaj SMURD, însă din nefericre, cealaltă persoană de sex masculin a fost surprinsa de incendiu și a fost găsită decedată.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a unui combustibil (benzină), pentru aprinderea focului.

Sâmbăta noaptea spre duminică, 17 ianuarie a.c., Punctul de Lucru și SVSU Sărmăşag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Lompirt. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică. A ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum și a fost deteriorată izolația acestuia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.