Un copil de 3 ani a fost căutat toată noaptea în pădure

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Un copil de 3 ani a fost cautat toata noaptea in padure | imaginea 1 În seara zilei de luni, 04 ianuarie a.c., pompierii covăsneni au fost solicitați pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani.

Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în dimineața zilei următoare. Copilul de 3 ani care a fost căutat toată noaptea în pădure a fost găsit marți, 5 ianuarie a.c., într-o localitate vecină, la circa 3 kilometri distanță. Micuțul este în viață și se află într-o stare bună.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.