Două accidente rutiere şi un câine salvat dintr-un canal

Sâmbătă, 06 Februarie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua accidente rutiere si un caine salvat dintr un canal | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița au intervenit pentru protejarea vieții, bunurilor materiale și a mediului înconjurător la 20 evenimente, după cum urmează:

  • 2 accidente rutiere;

Echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertate în data de luni, 01 februarie a.c., în jurul orei 18:20, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, în comuna Movilița, în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanța SAJ Ialomița - substația Urziceni. Din evenimentul rutier au rezultat două victime, ocupanții autoturismului, un bărbat și o femeie cu vârste de 25 de ani, care au fost evaluate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției.

Ulterior, victimele au refuzat transportul la spital. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil;

Echipaje din cadrul Gărzii de Pompieri Slobozia au fost alertate, tot luni, 01 februarie a.c., în jurul orei 21:30, să intervină la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița - substația Slobozia. Din evenimentul rutier a rezultat o victimă de sex feminin, care a fost evaluată de echipajele medicale de la locul intervenției.

Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

  • o misiune de salvare a unui câine căzut într-un canal cu o adâncime de aproximativ 1,5 metri, în municipiul Urziceni. Au intervenit de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă;
  • 15 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • 2 misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19.

Doua accidente rutiere si un caine salvat dintr un canal | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.