Incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri feroase din Drobeta Turnu Severin

Marți, 23 Februarie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Incendiu izbucnit la un depozit de deseuri feroase din Drobeta Turnu Severin | imaginea 1 Echipaje operative de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21 februarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri feroase, amplasat pe o platformă în aer liber, în zona Portului Comercial din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Pentru limitarea și stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autoplatformă și două autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat la materiale plastice și textile, cauciuc și reziduuri inflamabile rezultate din resturi de carburanți.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost determinată de autoaprindere (reacția chimică dintre substanțe). Nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.