Respect, Plutonier Cîrstea Costinel și Plutonier Brăgărea Mihai!

Joi, 04 Februarie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Respect  Plutonier Cirstea Costinel si Plutonier Bragarea Mihai | imaginea 1 Să știi ce ai de făcut contează în multe domenii de activitate, dar pentru un salvator înseamnă de multe ori vieți salvate și restabilirea stării de normalitate.

Nu demult, doi dintre pompierii argeșeni, Plutonierii Cîrstea Costinel și Brăgărea Mihai, aflați în timpul liber, interveneau pentru salvarea unui pieton accidentat de un autoturism pe raza localității Mărăcineni.

Vineri, 29 ianuarie a.c., întâmplarea a facut ca tot acești doi pompieri din cadrul Detașamentului Câmpulung să se afle tot în timpul liber, trecând prin localitatea Podul Dâmboviței, unde s-a petrecut un alt eveniment rutier în care un autoturism s-a răsturnat într-o râpă cu 3 pasageri în interior.

Imediat după producerea incidentului, un cetățean a coborât și a reușit să ajute pasagerii să iasă din autoturism, iar la scurt timp au apărut și cei doi pompieri argeşeni. Aceștia au oprit repede și au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar pentru că dețin cunoștințe medicale au asistat persoanele care s-au ales cu atac de panică.

Putea fi și mai rău, dar ocupanții autoturismului au fost teferi, maşina oprindu-se înainte să ajungă până jos în râpă.

Reprezentanţii ISU Argeş îşi exprimă bucuria să regăsească în rândul cetățenilor oameni care nu se dau înapoi de la a acorda sprijin și, de asemenea, sunt mândri de faptele colegilor lor. Îi felicită pe toți, pentru spiritul civic de care dau dovadă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.