Respect, Plutonier major Șatran Mihai Cătălin!

Sâmbătă, 06 Februarie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Respect  Plutonier major Satran Mihai Catalin | imaginea 1 Cătălin a auzit un zgomot puternic, și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și s-a dus repede spre locul exploziei. Casa era căzută, aproape totul era la pământ. Erau două persoane rănite, dintre care una prinsă sub dărâmături!

Explozia care avea să tulbure liniștea localității teleormănene Saelele s-a produs marţi, 2 februarie a.c., în jurul prânzului. Pompierul teleormănean Cătălin Șatran are locuința în apropiere de locul în care s-a întâmplat evenimentul și a sărit imediat în ajutorul celor doi soți răniți, în vârstă de 74 de ani.

Tot el, pe timpul acțiunii de salvare, a sunat la 112, solicitând la fața locului un echipaj de descarcerare și două echipaje medicale.

Până la sosirea colegilor pompieri, împreună cu câțiva dintre vecini, pe care i-a mobilizat rapid în jurul său, a reușit să-l elibereze pe bărbat de sub elementele de construcție dărâmate de suflul exploziei, acordându-le apoi primul ajutor celor două victime.

Plutonier major Șatran Mihai Cătălin este un pompier cu experiență, fiind șeful unei ture de serviciu din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.