Autoturism răsturnat pe o parte, două femei au necesitat evacuare

Duminică, 21 Martie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Autoturism rasturnat pe o parte  doua femei au necesitat evacuare | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, până în dimineața zilei de joi, 18 martie a.c., la ora 08:00, pompierii mureșeni au gestionat 62 de intervenții, un accident rutier, patru intervenții ca urmare a efectelor meteorologice periculoase, trei alte situații de urgență și 54 de intervenții SMURD, dintre ele putând fi amintite următoarele:

Accident

În jurul orei 08:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Budiul Mic. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Aceștia, ajunși la locul solicitat, au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte. În interior se aflau două persoane de sex feminin neîncarcerate. Acestea nu s-au putut autoevacua, victimele au fost ajutate să iasă de către pompierii aflați la fața locului.

Înainte de impact în autoturism se aflau cinci persoane, una de sex masculin și patru de sex feminin. Persoanele de sex feminin au necesitat îngrijiri medicale, acestora le-au fost acordate acordate îngrijiri de specializate la fața locului, după care au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu-Mureș. Pe toată durata intervenției, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Efectele fenomenelor meteorologice periculoase

În jurul orei 09:45, un copac a fost în pericol să cadă pe carosabil între localitățile Găiești – Bălăușeri. Au executat misiunea degajării acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș și SVSU Acățari.

În jurul orei 11:40, un drum a fost inundat în municipiul Târnăveni, strada Livezii (pe o lungime de aproximativ 50ml și 20cm adâncime). Apa a fost degajată de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni, personal din cadrul primăriei municipiului Târnăveni și de la autoritatea competentă Aquaserv, dirijarea circulației fiind efectuată de către personal din cadrul IPJ și al Poliției Locale.

Degajare copaci cu pericol de cădere pe carosabil, pe DN 14 Sighișoara-Daneș. Au intervenit în sprijinul autorităților competente, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

În jurul orei 22:40, o pivniță a fost inundată în municipiul Târnăveni, strada Aviației. Misiunea a fost executată de către pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre o pivniță de aproximativ 16 mp, în care era apă pe o adâncime de aproximativ 50 de cm. Apa provenea din rețeaua de canalizare din cauza suprasolicitării acesteia.

Alte intervenții

În jurul orei 17:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unei bucăți de tencuială de pe un bloc de locuințe din municipiul Târgu Mureș, strada 22 Decembrie 1989. Aceasta era în pericol să cadă pe trotuar. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.