Incendiu devastator provocat de un coş de fum deteriorat

Marți, 30 Martie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu devastator provocat de un cos de fum deteriorat | imaginea 1 Joi, 25 martie a.c., în jurul orei 02:45, un apel la numărul unic de urgență 112, anunța izbucnirea unui incendiu la o locuință din satul Vizantea Răzășească, comuna Vizantea-Livezi. Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 3 echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la acoperișul locuinței și se propagase la acoperișul unei alte locuințe învecinate. Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 3 ore de luptă cu flăcările.

În urma evenimentului au ars: casa construită din paiantă și BCA, acoperișul locuinței, construit din lemn și învelitoare din tablă, în suprafață de circa 200 mp, mobilier, electrocasnice, documente personale și articole de îmbrăcăminte - la prima locuință, iar la cea de-a doua locuință, a ars acoperișul pe circa 20 mp. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Echipajul SMURD, prezent la locul intervenției, a acordat asistență medicală la două persoane care au suferit atac de panică, acestea refuzând transportul la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.