Pericol de explozie la un bloc din Găeşti, locatarii au fost evacuaţi

Duminică, 21 Martie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pericol de explozie la un bloc din Gaesti  locatarii au fost evacuati | imaginea 1 Luni seara, 15 martie a.c., în jurul orei 18:48, pompierii de la Detașamentul Găești au fost solicitați să intervină pentru asigurare de zonă în caz de miros puternic de gaze pe scara unui bloc din orașul Găești. La locul evenimentului, echipajele de pompieri s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD.

Sosiți la locul evenimentului, pompierii au procedat la evacuarea locatarilor din locuințe, de pe întreaga scară de bloc, simultan cu deschiderea ușilor, din față și din spate, precum și a gurii de aerisire de la pod.

În urma evenimentului nu au rezultat victime. Au fost evacuate 23 de persoane din 20 de apartamente. La fața locului a intervenit și o echipă de la operatorul de gaze care, în urma verificărilor efectuate, a identificat multiple deficiențe la instalația de pe scara blocului și a dispus sistarea alimentării cu gaze până la remedierea defecțiunilor.

Pericol de explozie la un bloc din Gaesti  locatarii au fost evacuati | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.