Un căţeluş a fost salvat dintr-un incendiu la un saivan de oi

Marți, 23 Martie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Un catelus a fost salvat dintr un incendiu la un saivan de oi | imaginea 1 Coșurile de fum neprotejate față de materiale ce se pot aprinde ușor fac în continuare pagube semnificative! Joi, 18 martie a.c., în jurul prânzului, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un saivan de oi din localitatea Gârceiu.

Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta violent pe aproximativ 150 de mp din acoperișul imobilului. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică de la un coș de fum neprotejat corespunzător față de materiale combustibile. Din totalul celor peste 200 de animale, unul singur a fost găsit decedat.

Chiar dacă situația de urgență este de amploare, pompierii sălăjeni consideră că fiecare suflet contează. Astfel, salvatorii au reușit să scoată la timp din incinta cuprinsă de incendiu un câine care se afla prins sub o lădiță de lemn.

Conform prognozei meteorologice temperaturile se mențin scăzute, astfel că mijloacele de încălzire sunt folosite la capacitate maximă! Nu neglijați posibilitatea izbucnirii incendiilor din cauzele specifice sezonului rece! Comportamentul preventiv este esențial în gospodării, dar și la locul de muncă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.