Intervenţie pentru salvarea unei vaci căzute în canal

Miercuri, 21 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Interventie pentru salvarea unei vaci cazute in canal | imaginea 1 În condițiile în care în anumite gospodării o bovină reprezintă o sursă sigură de venit, prin comercializarea laptelui ori produselor derivate, aceste animale sunt o prioritate pentru o mare parte dintre cetățenii județului Teleorman.

Duminică dimineață, 18 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, un bărbat din localitatea Putineiu a sunat disperat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând ajutorul pompierilor militari turneni pentru a-l ajuta să-și recupereze bovina căzută într-un canal din propria gospodărie.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de descarcerare, furtunuri și mai multe cordițe de salvare, pompierii, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, care au venit în ajutorul proprietarului necăjit cu un buldoexcavator, au îndepărtat elementele de construcție din jur, au legat bovina și au extras-o din canalul îngust.

Mare a fost bucuria persoanei care și-a vazut animalul salvat, teafăr și nevătămat, ce va putea să îi asigure în continuare un venit sigur în gospodăria sa. La finalul intervenției, proprietarul le-a mulțumit din suflet atât pompierilor, cât și cetățenilor care i-au sărit în ajutor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.