Misiuni ale pompierilor militari suceveni

Miercuri, 21 Aprilie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Misiuni ale pompierilor militari suceveni | imaginea 1 Marți, 13 aprilie a.c., de Ziua Informării Preventive, pompierii militari suceveni au intervenit în cazul a 56 de situații de urgență. S-au înregistrat 13 incendii, 19 intervenții medicale SMURD, un accident rutier, 16 monitorizări și informări preventive și 7 alte misiuni specifice.

Dintre cele 13 intervenții pentru localizarea și lichidarea incendiilor, 9 au fost pe terenuri unde au ars deșeuri, vegetație uscată și litieră, cu o suprafață însumată de peste 28 de hectare. Misiunile s-au derulat în localitățile Șcheia (0,05 ha deșeuri și vegetație uscată), Vicovu de Sus (10 ha vegetație uscată), Mihăiești (3 ha vegetație uscată), Dolhasca (2 ha vegetație uscată), Stroiești (10 ha vegetație uscată), Horodnic de Sus (2 ha vegetație uscată), Probota (1 ha litieră și vegetație uscată), Șcheia (0,1 ha vegetație uscată) și Vornicenii Mici (0,25 ha vegetație uscată).

Alte patru incendii au fost lichidate în localitățile Brăiești (a fost afectat un motostivuitor de la o societate comercială de prelucrare a lemnului), Fântâna Mare (a ars anvelopa unui autotren încărcat cu material lemnos), Bunești (a ars capul tractor al unui autotren) și Volovăț (a ars o gospodărie).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.