Patru incendii de autoturisme au avut loc în județul Giurgiu

Duminică, 25 Aprilie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Patru incendii de autoturisme au avut loc in judetul Giurgiu | imaginea 1 Patru incendii de autoturisme au avut loc, în ultima perioadă, în județul Giurgiu.

Ultimul s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 19 aprilie a.c., pe DJ 411, la ieșire din localitatea Budeni. Conducătoarea auto și pasagera care o însoțea au văzut că iese fum de la motor și au avut prezența de spirit de a ieși din mașină. În scurt timp, autoturismul a fost cuprins de flăcări.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost stins în limitele găsite și, cel mai probabil, a fost provocat de un scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii vă recomandă să respectați următoarele măsuri:

  • verificaţi instalaţia electrică;
  • nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
  • verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
  • verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.