Viața semenilor este mereu o prioritate pentru pompierii sibieni

Marți, 13 Aprilie 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Viata semenilor este mereu o prioritate pentru pompierii sibieni | imaginea 1 În cursul dimineții de joi, 8 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit în sprijinul cetățenilor după cum urmează:

  • În jurul orei 9:00, pompierii militari sibieni au intervenit de urgență pe drumul ce leagă municipiul Sibiul de localitatea Poplaca, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă, lovind puternic o conductă de gaz, apoi răsturnându-se. S-au asigurat măsurile de protecție și prevenire până la sosirea reprezentanților furnizorului de gaz. Nu au fost victime.
  • În jurul orei 12:00, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime în municipiul Sibiu, str. Fabricii colț cu strada Bâlea, unde mai multe bucăți din tencuiala unui balcon s-au desprins și au căzut pe trotuar și stradă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Salvatorii, ajunși la fața locului, au balizat zona și au intervenit pentru curățarea tencuielii care punea în pericol cetățenii și autoturismele care treceau prin zonă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.