Incendiu violent şi generalizat din cauza unui reşou uitat în priză

Joi, 13 Mai 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Incendiu violent si generalizat din cauza unui resou uitat in priza | imaginea 1 Duminică, 9 mai a.c., Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit mai bine de 3 ore, cu 4 autospeciale pentru stingerea unui incendiu la o casă cu o suprafață de aproximativ 500 mp.

Incendiul, observat târziu, se manifesta violent şi generalizat la întreaga construcție și doar intervenția profesionistă a pompierilor Detașamentului Arad a făcut ca acesta să nu se extindă la alte două case.

Cauza probabilă a fost un “scurt circuit”. În speță, unul dintre proprietarii imobilului au uitat un reșou pe care îl foloseau pentru încălzire în priză în jurul orei 13.30 și au plecat de acasă. Incendiul a fost semnalat de vecini în jurul orei 17.30, când a pătruns prin acoperiș și a cauzat spargerea geamurilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.