Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuințele învecinate unui incendiu

Marți, 04 Mai 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Interventia prompta a pompierilor a salvat din calea flacarilor locuintele invecinate unui incendiu | imaginea 1 Duminică, 2 mai a.c., în jurul orei 21:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință, pe strada Fructelor, Cartierul Vlad Țepeș din Târgoviște.

Incendiul a fost localizat rapid de pompieri, având în vedere că locuința se afla foarte aproape de alte construcții, existând pericolul extinderii la acestea. Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuințele învecinate. Au fost distruse acoperișul casei, camerele de locuit și o magazie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.