Pompierii tulceni au intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână

Joi, 06 Mai 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit pentru salvarea unui ied cazut intr o fantana | imaginea 1 În a doua zi de Paște, pompierii tulceni au avut parte de o operațiune de salvare mai puțin obișnuită. Ei au intervenit în localitatea Vișina pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri.

Cu ajutorul echipamentelor specifice de salvare din medii ostile aflate în dotarea autospecialei, salvatorii au asamblat un dispozitiv care le-a permis să coboare în siguranţă în fântână, să recupereze iedul şi să-l aducă la suprafaţă.

Din fericire, iedul nu a suferit nicio vătămare și a fost încredințat stăpânului său. Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Pompierii tulceni au intervenit pentru salvarea unui ied cazut intr o fantana | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.