Tragedie în orașul Târgu Ocna - două persoane decedate într-un incendiu

Luni, 10 Mai 2021Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Tragedie in orasul Targu Ocna   doua persoane decedate intr un incendiu | imaginea 1 În data de 6 mai a.c., la ora 22:29, ISUJ Bacău a fost anunțat prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o casa de locuit, din orașul Tg. Ocna, strada Coasta Morii.

Imediat, la locul intervenției s-au deplasat autospeciale cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD, încadrate cu 11 militari, din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești. Totodată, a fost alertat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tg. Ocna, care s-a deplasat cu o autospecială de intervenție, cu patru pompieri voluntari.

De asemenea, la locul interventiei s-au mai deplasat comandantul Detaşamentului de Pompieri Oneşti, grupa operativă a ISUJ Bacau, 4 ofiţeri şi 2 subofiţeri cu 2 APIC. La sosirea echipajelor, s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat, la o casă de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătrați.

Din nefericire, în urma recunoașterii au fost descoperite două victime (un bărbat, în vârstă de 53 ani și o femeie, în vârstă de 54 de ani) decedate. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al unui coș sau burlan metalic neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars aproximativ 50 de metri pătrați casă de locuit și circa 20 de metri pătrați anexă gospodărească şi au rezultat doua victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.