Un apartament a luat foc de la o lumânare lăsată aprinsă

Marți, 04 Mai 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Un apartament a luat foc de la o lumanare lasata aprinsa | imaginea 1 Duminică, 2 mai a.c., în jurul orei 17.00, echipaje operative de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autoplatformă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Drobeta Turnu Severin.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în bucătăria apartamentului, situat la etajul al doilea al unui bloc. În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în apartament nu a fost găsită nicio persoană.

Pompierii au stins imediat incendiul, care a cuprins piese de mobilier, un aparat electrocasnic și a afectat conducta de apa, împiedicând extinderea flăcărilor la întreaga locuință. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de o lumânare lăsată aprinsă nesupravegheată.

Din fericire, nu au existat victime. Pentru a preveni izbucnirea unor incendii, care vă pot pune în pericol chiar viața, nu doar bunurile materiale, NU lăsați candelele sau lumânările aprinse nesupravegheate!

Acestea trebuie să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor materiale care pot lua foc.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.