Au evacuat apa din 50 de gospodării afectate de inundaţii

Marți, 22 Iunie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au evacuat apa din 50 de gospodarii afectate de inundatii | imaginea 1 În urma ploilor torenţiale abundente, ce au căzut în judeţ, într-un interval scurt de timp, dispeceratul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a fost anunţat despre producerea mai multor inundaţii de gospodării cetăţeneşti în localitatea Dragalina, existând risc de inundare a mai multor gospodării și locuinţe.

Trebuie menționat de asemenea că, în Dragalina, pânza freatică este foarte sus, aproape de suprafață, iar din cauza faptului că precipitațiile căzute au fost abundente, solul este deja suprasaturat și apare astfel fenomenul de băltire.

Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Secției Dragalina, alături de reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localității, au intervenit cu autospeciale şi motopompele din dotare pentru evacuarea apei nedorite din aproximativ 50 de gospodării, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente căzute într-un interval scurt de timp.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.