Autoturism căzut în râul Olt - Şoferul a decedat

Joi, 24 Iunie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Autoturism cazut in raul Olt   Soferul a decedat | imaginea 1 Echipaje de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu sprijinul echipei de scafandri a ISU Olt, au intervenit în comuna Dăneasa, la un autoturism căzut în râul Olt.

La locul evenimentului au fost mobilizați peste 20 de pompieri, cu două bărci cu motor, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

În sprijinul militarilor au venit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa. Autoturismul a fost găsit la aproximativ 20 de metri de mal, adâncimea apei fiind de circa zece metri.

Șoferul a fost găsit de echipa de scafandri, în autoturism, în stop cardio-respirator, fiind adus în scurt timp la mal, unde au fost începute manevrele de resuscitare. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost resuscitată aproximativ 50 de minute, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedată de echipajele medicale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.