Bărbat găsit înecat în Balta Mostiştea

Miercuri, 30 Iunie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Barbat gasit inecat in Balta Mostistea | imaginea 1 Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care s-a înecat în seara zilei de vineri, 25 iunie a.c., în jurul orei 20:18, în Balta Mostiştea, a fost găsit de scafandri în dimineața următoare, la ora 10:20.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Chiselet, împreună cu scafandrii din cadrul I.S.U. “Dealu Spirii” al municipiului București, au căutat sâmbătă, 26 iunie a.c., trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani, înecat în Balta Mostiştea, în seara zilei de 25 iunie a.c.

Au fost efectuate căutări și seara trecută, timp de aproximativ două ore, însă trupul bărbatului nu a fost găsit. În cursul dimineţii următoare, s-au reluat căutările cu scafandrii și, în jurul orei 10:20, trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 42 de ani a fost găsit și extras din apă.

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni, împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul I.S.U. “Dealu Spirii” al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare pe Balta Mostiştea, în zona podului dintre Dorobanțu și Mănăstirea, pentru găsirea trupului barbatului înecat în seara precedentă.

S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor. Pompierii militari, împreună cu scafandrii de la Detaşamentul Special de Salvatori, au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală. Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.

Barbat gasit inecat in Balta Mostistea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.