Cinci copii au rămas fără acoperiş deasupra capului

Miercuri, 30 Iunie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Cinci copii au ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 1 Cinci copii, cu vârste între 6 și 13 ani, din satul Poiana, orașul Flămânzi, nu vor putea spune prea curând “acasă”. Acoperișul casei în care locuiau a fost mistuit de flăcări, iar noua locuință încă nu este gata.

Necazul s-a abătut asupra lor, în după-amiaza zilei de joi, 24 iunie a.c., din cauza unui scurtcircuit produs într-o magazie, lipită de casă. Când s-a produs evenimentul, nu era nimeni acasă. Alarma a fost dată de o femeie care a observat flăcările.

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială cu apă și spumă, dar și plutonier major Marian Covaliu, care locuiește în zonă și era în tura liberă, au ajuns în cel mai scurt timp și au stins incendiul înainte de a se extinde la bunurile din interiorul casei.

Cinci copii au ramas fara acoperis deasupra capului | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.