Două ore de intervenție pentru salvarea unei pisicuțe ascunse într-o maşină

Miercuri, 30 Iunie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Doua ore de interventie pentru salvarea unei pisicute ascunse intr o masina | imaginea 1 Pentru că sunt salvatori și pentru că orice viață contează!

Aproape două ore a durat intervenția pentru salvarea unei pisicuțe ascunse în partea de cardan/motor al unui autoturism în municipiul Arad. Probabil speriat de furtună, puiul de pisică s-a ascuns în partea de sub mașină, printre componentele cardanului și ale motorului.

Proprietarul care a auzit mieunatul nu a reușit să o elibereze şi a apelat serviciul 112. Echipajul descarcerare al Detașamentului Arad a fost pus în fața unei intervenții deosebite și dificile. Pisica trebuia eliberată, iar autoturismul să nu aibă de suferit.

Priceperea, inventivitatea și aproape 2 ore de intervenție au fost rețeta succesului. După o noapte de luptă cu natura, misiunile pompierilor arădeni continuă.

Doua ore de interventie pentru salvarea unei pisicute ascunse intr o masina | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.